Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tom Hankset is hazaküldenék

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok szerepét!

A kormány bevándorlók elleni kampánya újabb mémet ihletett: ebben a Budapesten forgató Tom Hanks, miért ne maradhatna Magyarországon.

Tom Hanks az Inferno című misztikus thrillert forgatja Budapesten. Szerdán a nyolcadik kerületi Gutenberg téren dolgoztak, ott készült róla a mémhez felhasznált fotó.

0 Tovább

Irodalommém kezdő kormánypártiaknak

Dühöng a mémgyártás a kormány 381 millió forintosra tervezett bevándorlóellenes kampánya okán. Hozzánk ez futott be.

A kérdés már csak az, hogy a magyarul aligha beszélő menekültek mennyi ismerik Dante Isteni színjátékát. Pontosabban annak magyar fordítását.

0 Tovább

Ilyen rántott hús nincs, de mégis van

Félelmetes, 80 dekás rántott hússal tért vissza kollégánk mai riportjáról. A brutális mennyiségű adagot 5-en csipegettük el. Közben a késő szocializmus illata lengte be a szerkesztőséget. Hatalmas, érdemes rácsodálkozni, még egyedinek is mondhatjuk, de a világpiac tömeggyártásra nem venné meg. Mi mégis büszkék lehetünk rá.

A riport közben már készül arról, hogy a budapesti Pléh Csárda hogyan került be a CNN gasztroműsorába. Csütörtökön olvasható lesz, amit megettünk.

0 Tovább

Szijjartó Péter is szeret vasárnap hipermarketben sétálni

Másfél hete betévedtünk a budakalászi Auchan áruházba, ahol meglehetősen sokan vásároltak. Lévén, hogy a 3 napos ünnepen elégette egyik, szabadon felhasználható hétvégi nyitvatartási napját az áruházlánc. A Dunakeszi Hírhatár most az ő közelükben lévő üzletsoron találta meg a magyar külügyminisztert vasárnap délelőtt. Rövidnadrág, gyerkőc, vidámság.

2 Tovább

Becsapta a fél világot Orbán fia

Csak trollkodott a miniszterelnök fia, amikor a múlt héten a Facebookon jelentette be, hogy Heidelbergbe készül, hogy ott Erasmus-ösztöndíjjal tanuljon. A sajtó felkapta a hírt, de Orbán Gáspár most bevallotta, hogy csak viccelt.

Azt írta, „Uraim nincs Erasmus, nincs Heidelberg. Csak fiatalság, bolondság, ahogy ez az egyetemistáknál szokás.” 

Orbán Gáspár azt is megjegyezte, „Eredetileg Königsbergbe akartam menni, csak már nem volt hely, meg sajnos a komcsik is elfoglalták anno ugye, így ma már igazából Kalinyingrád.”

9 Tovább

Lehet, hogy így zajlott a hatalomátvétel a Napi Gazdaságnál

”Szebb jövőt” kívánt Liszkay Gábor, a Napi Gazdaság új tulajdonosa a szerkesztőségnek az első értekezlet végén, mondta a lapnál dolgozó, neve elhallgatását kérő újságíró. A Magyar Nemzet volt főszerkesztője, Liszkay Gábor és népes kísérete hétfő délelőtt 11-kor rajtaütésszerűen szállta meg a lap óbudai szerkesztőségét.

 Liszkayék megindulnak a szerkesztőségbe

A munkatársakat pénteken értesítették, hogy hétfőn lesz a hatalomátvétel, de a vezető olvasószerkesztő csak az impresszumból tudta meg, hogy már nem vezető olvasószerkesztő. Így járt az Álláspont rovat vezetője is, sőt a rovat teljesen megszűnik. „Rémisztő volt” - mondta az újságíró. 

Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a Századvég tulajdonosa kísérte be csoportot, és közölte, hogy Liszkay Gábor barátjának adta el a Napi Gazdaság 100 százalékos tulajdonjogát. Az új főnök bemutatta vezetőit, köztük Csermey Pétert, Gajdics Ottót és Élő Gábort. Az újság a jövőben politikai napilap lesz, már az első héten belekerül két oldal belpolitika. A teljes váltás nyár végére zajlik majd le. A gazdaságnak jövőben is minimum 4 oldal jut. 

Az is kiderült, hogy nem lesz semmi abból a századvéges gazdasági portálból, ami felszívta volna a Napi Gazdaságtól kirakott embereket.

0 Tovább

Bódék között Budapesten

Jó napot kívánok, kit tetszik keresni?

Ahogy egy bódé túléli a rendszerváltást. Ahogy egy ember nap mint nap ebbe a kalyibába jár be dolgozni. Ahogy egy város elbírja ezt a látvány a Belváros közelében valahol a Podmaniczky utcában.

 
0 Tovább

Így cicáznak Orbán testőrei

Andy Vajna felesége, Palácsik Tímea tette fel az alábbi képet a fészbúkjára ezzel a szöveggel: „Amíg Schwarzeneggerrel vacsoraztunk Chanelkat kényeztéttek a biztonsagiak:)”

Felhívjuk a figyelmet a divatmárkáról elnevezett cicus nevére: Chanelka.

A miniszterelnök testőreit láthatóan lekötötte a cicmic.

3 Tovább

Locsoló politikusok

Orbán locsol

Orbán Viktor a legkisebb lányát, Flórát locsolja ezen a fészbúkos fotón. Mögöttük igazi felcsúti svédasztal lapul. Sonka, tojás és zöldségek. A hétfői focimeccs után nagy parti lehetett a stadion melletti házban.

A Budapest Honvéd játékosai az utánpótlás labdarúgótorna döntőjében 11-esekkel legyőzték a Real Madridot a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénában 2015. április 6-án.

Schiffer András Badacsonytomajon locsolt. A fészbúkra töltött képekből csak annyi derül ki, hogy kicsiket és nagyokat is meglocsolt az LMP társelnöke - a piros tojásoknak pedig nagyon örült.

0 Tovább

Deutsch Tamás megmutatta kisfiát

Talán bizony összekaptak a cipőn?

0 Tovább
12
»

newsda

blogavatar

Az Origo hírcsapatának szerkesztőségi blogja. Képek, videók, mémek, amiken mi is meglepődtünk.

Utolsó kommentek